rubrieken

Verkopen op Only Handmade

Only Handmade is de online marktplaats voor handgemaakte producten. Kopers en verkopers van handgemaakte producten vinden elkaar op Only Handmade.

Verkopen via Only Handmade is geheel gratis!  Klik hier om te registreren en zet een vink bij 'Ik wil ook producten via Only Handmade verkopen'.

Zodra je je geregistreert hebt om te verkopen op Only Handmade, krijg je de beschikking over jouw 'eigen' online shop. Denk goed na over je gebruikersnaam want dit wordt straks ook jouw shopnaam met als adres http://gebruikersnaam.onlyhandmade.nl

Tip! Wees onderscheidend en voeg je profielfoto toe, plaats mooie en duidelijke foto's van je producten en geef er een duidelijke omschrijving bij.  

Zodra een koper een product van jou in zijn winkelmandje heeft gedaan en de bestelprocedure heeft doorlopen krijg je van ons een bericht van de gedane bestelling. De koper van jouw product krijgt van ons de melding dat wij de bestelling naar jou hebben doorgestuurd. De betaling en verzending van het product regel je zelf met de koper. 

Wat mag je verkopen?

·         handgemaakte producten

·         materialen en benodigdheden

·         patronen

 

Het is niet toegestaan om producten te verkopen die niet handgemaakt, illegaal of uit massaproductie vervaardigd zijn. Producten die niet voldoen aan de voorwaarden van Only Handmade kunnen verwijderd worden van de website.